PIWO, WINO, NALEWKI

Chwilowo brak
182015.jpg

Symbol : 182015
autor : Barbara Jakimowicz-Klein
strony: 224
rok wydania: 2007
Recepty na domowe nalewki i wiele praktycznych rad, jak stosować w kuchni alkohole i jak je podawać. Np. piwo powoduje kruchość mięsa i spulchnia ciasto, a wino doskonale nadaje się do sosów. Przepisy na wiele potraw - od zup po desery - które dzięki kropli odpowiedniego trunku staną się smaczniejsze.
Cena sprzedaży 24,90 zł
Cena sprzedaży bez VAT 23,71 zł
Rabat

Preloader
autor : Barbara Jakimowicz-Klein
strony: 224
rok wydania: 2007
Recepty na domowe nalewki i wiele praktycznych rad, jak stosować w kuchni alkohole i jak je podawać. Np. piwo powoduje kruchość mięsa i spulchnia ciasto, a wino doskonale nadaje się do sosów. Przepisy na wiele potraw - od zup po desery - które dzięki kropli odpowiedniego trunku staną się smaczniejsze.