• Zielona Góra, ul.Osadnicza 6   
  • +48 68 321 36 04
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  • Zaloguj
  • Pokaż zamówienia
  •     Pokaż koszyk


ZAWÓD SOMMELIER

Chwilowo brak
182053.jpg

Symbol : 182053
autor: Tomasz Prange-Barczyński
strony: 156
rok wydania: 2007
Według najprostszej definicji sommelier to nikt inny, jak kelner odpowiedzialny w restauracji za serwis napojów, ze szczególnym uwzglednieniem wina. Tylko tyle i aż tyle.
W restauracjach, w których wino odgrywa równorzędną serwowanym potrawom rolę, funkcja sommeliera to coś znacznie więcej.
Właściwym współczesnym określeniem wobec sommeliera będzie raczej menedżer restauracji odpowiedzialny za wino i inne napoje oraz cygara ...
Cena sprzedaży 50,00 zł
Cena sprzedaży bez VAT 47,62 zł
Rabat

Preloader
autor: Tomasz Prange-Barczyński
strony: 156
rok wydania: 2007
Według najprostszej definicji sommelier to nikt inny, jak kelner odpowiedzialny w restauracji za serwis napojów, ze szczególnym uwzglednieniem wina. Tylko tyle i aż tyle.
W restauracjach, w których wino odgrywa równorzędną serwowanym potrawom rolę, funkcja sommeliera to coś znacznie więcej.
Właściwym współczesnym określeniem wobec sommeliera będzie raczej menedżer restauracji odpowiedzialny za wino i inne napoje oraz cygara ...