• Zielona Góra, ul.Osadnicza 6   
  • +48 68 321 36 04
  • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  • Zaloguj
  • Pokaż zamówienia
  •     Pokaż koszyk

Wykonaj u nas badania (szczegóły) następnie wylicz dane na etykietę :

DANE WINA

Zawartość alkoholu *Podaj zawartość alkoholu w winie
4 (Min. 1 Znaków)
Cukier resztkowy *Podaj zawartość cukru resztkowego
1 (Min. 1 Znaków)
Kwasowość ogólna g/l *Podaj kwasowość ogólną wina
1 (Min. 1 Znaków)
Zawartość glicerolu g/l *
1 (Min. 1 Znaków)

W razie braku badań zawartość glicerolu w standardowych winach można przyjąć szacunkowo 8g/l, w winach specjalnych (wina z botritis, itp.) wartość należy zmienić na 25 g/l.

Wartości do umieszczenia na etykiecie

Wartość odżywcza w kJ/100 ml
0
Wartość odżywcza w kcal/100 ml
0
węglowodany g/100ml
0.00
w tym cukry g/100ml
0.00